Hej alla kattvänner. tänk vad tiden går fort. Redan har det gått två månader på året och man börjar så smått ana att det ska bli vår igen.

Det har varit rätt lugnt på djurhemmet men tyvärr har vi en kisse, Jimmy som varit hos oss sedan i september.
När en katt varit mer än tre månader hos oss ska de ha ”frigång” vilket innebär för vår del att de ska ha tillgång till tre boxar = 9 kvadratmeter.

Jimmy är en charmig , klok och lekfull katt. Han har attityd och tror han är störs och bäst av alla katthanar. Det ställer till problem för oss då vi har fler hanar och att vi inte kan sätta ihop dem alls.
Så hoppas det finns någon som vill ha denna charmiga kattpojke, gärna som råttfångare eller stallkatt. Han är stor och vacker . se bild.

Vi har flera trevliga kissar som vill flytta och på karantänen har vi ett par som behöver extra omsorg och tid så de kan börja lita på oss människor igen.

En katt som varit borta sedan Maj månad gick i en fälla och då den var ID-märkt kunde vi återförena ägare och katt. Toppen.

Som ni kanske såg, och en del var väl där, var Susanne Hellman på Vilsta Sporthotell den 26 februari och höll föredrag om katter. Stort tack till Djurspecialisten som oavkortat skänkte alla biljettintäkter till Djurskyddet Eskilstuna.

Den 10 mars har Djurskyddet sitt årsmöte på Försvarsgården vid Eskilshem. Hoppas många av er medlemmar kan komma då.

Den 14 mars och den 18 april kommer Djurskyddet att vara ute vid Tuna Park och berätta om vår verksamhet. Kom gärna och träffa våra representanter då.

Vi hörs

Maude