Så var det åter helg. Under denna vecka har tre av våra hjärtekatter fått flytta till sina nya hem.
Vi är så glada att alla tre fått underbara familjer.

TinTin vår vackra kisse flyttade till ett hem med två kattkompisar. Den yngsta som kommer från Djurskyddet blev snabbt vän med honom och efter några dagar så gick det bra även med den äldre damen.

Nemo som flyttade till ett hem med hund, blev på tredje dagen vän med hunden och går och stryker sig mot honom. Han ska få gå ut då han bor på landet blir ett underbart hem för honom.

Så vår allas Gustav. Han har också hittat sitt egna hem där han får bli medelpunkten och en balkong ska husse fixa till honom.

Vi är så glada och önskar våra kissar lycka till.

Nu vill även vår glada spralliga Låtta flytta. Hon busar och gosar är helt underbar. Hon vill ha tillgång till utepromenader inte ha hund i hemmet och bara en ung snäll kattkompis. Hon blir gärna ensamkatt och SMÅ barn vill hon helst slippa.

Efter Påsk kommer det in fyra fina kissar som vill ha egna hem, håll koll på vår hemsida.
Vi har lagt ut bilder på dem men de kan inte träffas eller flytta före den 29 mars då de fått sin sista vaccinations spruta.

Nästa vecka är det påskhelg. Våra duktiga volontärer tar över skötseln av vårt katthem.
Vi hade träff för blivande volontärer i går kväll och jag hoppas verkligen att de kommer att börja gå. Vi behöver många kattälskare som ställer upp på helger och snart är det semestrar och långhelger.

Ha en trevlig helg

Och Glad Påsk alla

Maude